Кадър БНТВалери Симеонов продължава да присъства в кабинета, номинирайки своя най-близък

...
Кадър БНТВалери Симеонов продължава да присъства в кабинета, номинирайки своя най-близък
Коментари Харесай

Политолог: Чрез Николова Валери Симеонов продължава да присъства в кабинета

Кадър Българска национална телевизия

Валери Симеонов продължава да участва в кабинета, номинирайки своя непосредствен човек в обкръжението си, а точно Марияна Николова. Това че не е познато политическо лице в тази ситуация е от изгода. Това не е толкоз отрицателно към този миг, само че следва да разберем дали ще бъде актив или негатив.

Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия политологът Румяна Коларова във връзка с избора на новия вицепремиер Марияна Николова, представена от вести.бг.

,,Депутатската позиция е много по-подходяща за Валери Симеонов. Слизайки като народен представител в Народното събрание, той ще бъде в по-удобна позиция``, уточни Коларова.

Относно една възможна среща сред премиера и президента, Коларова акцентира, че това би било единствено в интерес на българския политически живот.

,,Такива срещи са безусловно нужни. Става дума за директна връзка, неналичието на такива срещи е огромен минус за българското ръководство. Ако не персонално, най-малко по телефона да си приказват. В момента имаме изцяло скъсана връзка, за което би трябвало да се търси причина и в екипа на президента Радев, който наподобява не е умел в това отношение, или пък може би съзнателно го прави с някаква цел``, разяснява политологът.

,,Избора на вицепремиерския пост на Марияна Николова продължава да ми наподобява като една мощна екзотика, която демонстрира дефектите на българския политически живот. Не споделям нищо за нея, сигурен съм, че е прелестен човек, само че това по никакъв метод няма да помогне да се тушира политическото и обществено напрежение. Даже смятам, че в случай че нещата продължат в това русло, някой ще изиграе ролята на прасето за Коледа``, изясни по тематиката социологът Кольо Колев.

Според него Волен Сидеров играе за ползите на Движение за права и свободи посредством свадите в Обединените патриоти.

,,Разбира се, че е редно да има връзка сред Радев и Борисов, само че все пак борбата сред двамата ще продължи и занапред``, заключи Колев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР